Menü
(30) 932 3226 3235 Mátraszentistván, Kossuth u. 36. parrags@gmail.com
| | | |
Rendezvények

Rendezvények


Konferencia, tréning, tárgyalás, csapatépítés


Legyen szó egy nemzetközi konferenciáról, üzleti találkozóról, csapatépítő tréningről, exkluzív vacsoráról, a tökéletes rendezvények megvalósításán fáradozunk! A hely szelleme és atmoszférája, a technikai körülmények mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a legfontosabb szakmai alkalmak igazán betöltsék küldetésüket, hosszú távú élményt biztosítva vendégeinknek. Az alkalomhoz illő berendezéssel, virágdekorációval, világítással igyekszünk megfelelő hangulatot teremteni az adott eseményeknek megfelelően. A számos szabadidős program, a nyugodt természeti környezet és az egyedülálló vendégszeretet garantálják ezen összejövetelek sikerességét.

Felejthetetlen élményekkel gazdagítaná kollégáit? Válassza a csapatépítő tréning helyszínéül a Parrag Panzió-t. A csapatépítő tréningek hatékonyabbá tehetik a munkát, nőhet a cégen belüli együttműködési készség, feltárhatók az egyének erősségei, készségei, kompetenciái. Olyanok is, amik addig akár rejtettek voltak. Ezzel erősíthető a csapatszellem, a versenyképesség és összekovácsolódhatnak az alkalmazottak.

 

Diplomaosztó? Esküvő? Keresztelő? Ünnepeljen egy tökéletes helyszínen!


Megtiszteltetésnek vesszük, ha nálunk szeretné tartani élete egyik legnagyobb eseményeit. Mindig igyekszünk a lehető legkiválóbb helyszínéül szolgálni a különböző családi összejöveteleknek is. Valószínűleg egyetértünk abban, hogy életünk legfontosabb mérföldkövei akkor lesznek a legmeghatározóbbak, ha azokat családtagjaival, barátjaival együtt élheti át. Megvan már a következő ünnepi alkalom időpontja? Helyszínt keres? Nem kell tovább keresgélnie, nálunk megtalálta a megoldást!


Diplomaosztó


Az ember életének egyik legfontosabb lépcsőfoka. Az évekig tartó kemény, kitartó munkáért ilyenkor igazán kijár az ünneplés. Ha pedig már a sikeresen megszerezett diplomát ünneppeljük, akkor ne érjen a diplomaosztó ünnepséget követő összejövetel véget az ebéddel vagy vacsorával, tegyék azt még maradandóbb élménnyé egy a családdal, és barátokkal átmulatott estével! Nosztalgiázzanak a főiskola, és az egyetemi évek legszebb emlékeiről a Parrag Panzióban!

 

Esküvő


Életének az egyik legnagyobb napja, így ezen a nagy alkalmon nem szabad kompromisszumot kötnie.
Legyen minden csodálatos, beleértve a helyszínt is, amely helyet tud szolgáltatni a kis-és nagycsaládoknak is egyaránt.
Ráadásul, az esküvői fotókon Önök mellett a Mátra csodálatos panorámája is főszereplő lesz!
Barátságos és megbízható személyzetünk teljes összhangban fog azért dolgozni, hogy a jeles eseményen minden a lehető legtökéletesebb legyen, a családtagok elhelyezésétől kezdve, minden meghívott személy szórakoztatásán keresztül a másnapi pihentető időtöltésig. 

 

Keresztelő


A legtöbb családban hatalmas ünnep, készülődéssel jár. Külön erre az alkalomra vásárolt hófehér ruhácska, számtalan ajándék és különböző szokások jellemzik.
Amennyiben szálláshelyünket választják a keresztelő helyszíneként, biztosíthatjuk, hogy egy felejthetetlen, bensőséges keresztelőben lesz része Önnek és családtagjainak, barátainak is.
A Parrag Panzió csendes, nyugodt környezete ideális helyszín meghitt családi alkalmakhoz, kis létszámú vagy nagyobb összejöveteleknek egyaránt. Legyen bármilyen egyedi elképzelése, vendégházunk lelkes személyzete törekedni fog annak megvalósításra!

×