Menü
(30) 932 3226 3235 Mátraszentistván, Kossuth u. 36. parrags@gmail.com
| | | |
Wellness

WellnessAz általános jó közérzet, a teljes testi és lelki kiegyensúlyozottság programja.
Korosztálytól és nemtől függetlenül mindenkinek javasolt a wellness életmód és akár évente néhány wellness hétvége, aki arra vágyik, hogy sok-sok éven keresztül jól érezze magát a bőrében.
Egy wellness hétvége az egyik legjobb kikapcsolódás egészségünk megóvása érdekében, ráadásul örök emlék marad.
A wellness aktív, egészségtudatos, örömteli és szociálisan, spirituálisan is kiegyensúlyozott életformát jelent, amely nagy beruházások nélkül mindenki számára megvalósítható.
Töltődjön fel Ön is testileg-lelkileg szálláshelyünkön. A Parrag Panzió wellness szolgáltatásai közül nemtől és kortól függetlenül mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt. 


Jakuzzi


A víz nem hiába az élet forrása, hatása a testre és a lélekre egyszerre egyedülálló. A hidromasszázs a jó hőmérsékletű víz és a levegő megfelelő elegyítésével alkotja a masszírozó vízsugarat, mely optimálisan növeli a fürdőzés során elért ellazító hatásokat, mint a vérkeringés felgyorsulása, a sejtek megnövelt oxigénellátása, a vérnyomás ideális optimalizálása, az izmok ellazulása. Szálláshelyünk fedett, fűtött polikarbonáttal bevont (aminek köszönhetően télen is kitűnően szigetelt) amerikai jacuzzival rendelkezik, melyben akár 6 személy egyszerre is kényelmesen elférhet. Élvezze a pezsgést családtagjaival vagy barátaival közösen!
A jakuzzi használata után Ön is úgy fogja érezni magát, mint egy jól sikerült nyaralás után. Kipihenve és életerővel telítetten, nagyobb energiaszinttel folytatva a mindennapok küzdelmeit.


Árak: 1 500 Ft/fő/óra

 

Szauna


A szauna immunerősítő, érregeneráló hatású, használatával javíthatunk testünk anyagcsere folyamatain. A szauna használatával fokozódik a szervezet vérellátása, erősödik szervezetünk öngyógyító tevékenysége. Fokozódik a belső elválasztású mirigyek működése, ezáltal intenzíven izzadunk, és a bőrön át távoznak a salakanyagok, a melegben kitágult pórusokon keresztül. Alapvetően a szauna használata lazít, meghűléses betegségek kezelésére kiváló, és nem utolsósorban hatékonyan alkalmazhatjuk allergiás problémák kezelésére, ekcémás bőr állapotának javítására és visszatérő gyulladásos panaszoknál is nagyon hatékony segítség lehet a szauna rendszeres használata. A magas hőfoknak köszönhetően a szauna izzaszt, tehát elősegíti a méreganyagok természetes úton történő távozását, emellett oldja a stresszt.

Élvezze szaunánk méregtelenítő hatásait akár 11 barátjával együtt! Tudta, hogy egy nyugodt, alapos szaunázás körülbelül 3-4 fordulóból áll, és nagyjából másfél óráig tart? Vendégházunkban bőven lesz ideje kiizzadni magából a stresszt és a hétköznapok problémáit! Szaunánk külön mosdóval, wc-vel és óriás tussolóval rendelkezik. Az ínyenceknek fantasztikus merülőkáddal is rendelkezünk.

Nyitva tartás: 14:00-22:00

Árak: 1 500 Ft/fő/alkalom

 

Ne hagyja ki Ön sem és használja ki a szaunázás lehetőségét pihenése során.

 

×